patisserie taart Recept Kersentaart Een krokante bodem van kruimeldeeg gevuld met een combinatie van verse kersen en kersenjam.
patisserie taart Recept Klassieke aardbeientaart Een bodem van fonceerdeeg met een vulling van banketbakkersroom en verse zoete aardbeien.
asperges grillen Recept Asperges pekelen en grillen Geef je gegrilde asperges nog meer smaak door ze eerst te pekelen in een zoutwaterbad.
asperges conserveren Recept Salade met gepekelde asperges Door rauwe asperges te marineren met zout en suiker (pekelen) worden ze zacht en zijn ze heerlijk in een salade.
De Basis tofu-tempeh-seitan Recept DE BASIS: broodje bapao Bapao is zijdezacht van buiten en lekker hartig van binnen. Het ideale streetfood!
De Basis noedels Recept DE BASIS: Vegan noedelsoep Vegan noedelsoep vol met typisch Oost-Aziatische smaken.
De Basis patisserie taart Recept DE BASIS: Pavlova met lemoncurd Pavlova is een meringuetaart die je met van alles kunt vullen. Lemocurd is een heerlijke basis. Garneer de taart met vers fruit.
De Basis paddenstoelen Recept DE BASIS: Paddenstoelenragout Het ideale voorgerecht, ook voor vega's. Dit vindt echt iedereen lekker.
asperges groenten Recept Asperges uit de oven met sinaasappelhollandaise Asperges garen in de oven is een slimme techniek. Asperges behouden zo hun optimale smaak en je houdt je handen vrij om andere dingen in de keuken te doen.