Koken met Kennis
Leert je beter en lekkerder koken
  • Recepten
  • Technieken
  • Ingrediënten
  • Tools
  • Keukenlab

Recepten

  • alle
  • voor
  • soepen
  • hoofd
  • desserts
  • gebak/taart
  • de basis
peulvruchten pocheren
Recept

Salade van limabonen met gepocheerd ei

Door de bonen te weken en te koken in water met smaak krijgt deze salade extra veel smaak.
asperges groenten
Recept

Asperges met rodekoolsalade

Een makkelijke salade waarin je asperges op allerlei manieren kunt gebruiken.
asperges groenten
Recept

Gekaramelliseerde asperges

Gekaramelliseerde asperges hebben veel meer smaak dan gewoon gekookte asperges. Karamelliseren dus!
couscous bulgur quinoa groenten
Recept

Gestoomde couscous met groenten

Gestoomde couscous is lekkerder dan gewelde couscous. Lekker in combinatie met geroosterde groenten en olijven.
patisserie taart
Recept

Vegan gevulde speculaas

Vegan gevulde speculaas, super lekker zonder boter en ei
patisserie taart
Recept

Wittechocoladetaart met rabarber

Een makkelijke biscuitbodem met daarop een perfecte smaakcombinatie van witte chocolade, rabarber en roze peper.
patisserie taart
Recept

Abrikozenvlaai

Een klassieke abrikozenvlaai met een vulling van geweekte abrikozen.
patisserie taart
Recept

Kersentaart

Een krokante bodem van kruimeldeeg gevuld met een combinatie van verse kersen en kersenjam.
patisserie taart
Recept

Klassieke aardbeientaart

Een bodem van fonceerdeeg met een vulling van banketbakkersroom en verse zoete aardbeien.
  • Volgende >
loader

Nieuwsbrief

Wil jij lekkerder en beter leren koken met kennis? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een update. 

Home

  • Recepten
  • Technieken
  • Ingrediënten
  • Tools
  • Keukenlab

Kennis

  • Actueel
  • Cursussen
  • Video's

Over ons

  • Wie zijn wij?
  • Missie
  • Publicaties
  • Kennis inhuren?

Contact

  • eke@hetkookkantoor.nl
Realisatie door RK Mediadesign
© Copyright 2023, Koken met Kennis

Menu

  • Recepten
  • Technieken
  • Ingrediënten
  • Tools
  • Keukenlab