Koken met Kennis
Leert je beter en lekkerder koken
  • Recepten
  • Video’s
  • Technieken
  • Ingrediënten
  • Kookkennis
  • Workshops

Recepten

  • alle
  • voor
  • soepen
  • hoofd
  • desserts
  • gebak/taart
  • de basis
aroma groenten
Recept

Rode biet en waterkerssoep

Deze twee kleurensoep bevat 50% minder zout zonder dat je het merkt
aardappelen De Basis
Recept

DE BASIS: Aardappelpuree

Katrien maakt romige aardappelpuree met hete melk en boter.
aroma peulvruchten
Recept

Dahlsoep

Aromatische dahlsoep waarbij de aroma's niet verstrikt raken in het zetmeel uit de mungbonen
sauzen
Recept

Rode wijnsaus (vegan)

Plantaardige rode wijnsaus. Vol van smaak en heerlijk bij geroosterde groenten, gebakken paddenstoelen of gebakken vis.
aroma paddenstoelen
Recept

Paddenstoelenbouillon onder een dakje

Geurige bouillon die z'n aroma's pas vrijgeeft na opening van de bladerdeegdeksel
eieren sauzen
Recept

Bearnaise saus

Bearnaise is een onmisbare saus in het repertoire van elke chef
groenten roosteren
Recept

Polentaplank met geroosterde groenten

Een polentaplank is een geweldig gerecht om samen te delen. En ziet er feestelijk uit!
koekjes patisserie
Recept

Vegan macarons

Diervrije macarons op basis van aquafaba.
ijs patisserie
Recept

Muntsorbet

Muntsorbet met een uitgesproken muntaroma.
  • < Vorige
  • Volgende >

Home

  • Recepten
  • Technieken
  • Ingrediënten
  • Tools
  • Keukenlab

Kennis

  • Actueel
  • Cursussen
  • Video's

Over ons

  • Wie zijn wij?
  • Missie
  • Publicaties
  • Kennis inhuren?

Contact

  • eke@hetkookkantoor.nl
Realisatie door RK Mediadesign
© Copyright 2025, Koken met Kennis

Menu

  • Recepten
  • Video’s
  • Technieken
  • Ingrediënten
  • Kookkennis
  • Workshops

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang elke twee weken updates uit de keuken van Koken met Kennis. Wil je uitgebreide achtergrondinformatie, nieuwe recepten, foto’s en video’s dan kun je je later ook abonneren op onze betaalde nieuwsbrief. Zo leren we je beter en lekkerder koken.

×