Bekijk hier de video over deze chocolade fondant cakejes.

Stap 1/ Vet de ramekins in met boter en bestrooi ze met cacao.

Stap 2/ Smelt de boter en chocolade au bain-marie.

Stap 3/ Sla de suiker en eieren 5 min. op in de staande mixer tot het in volume is verviervoudigd en het als een lint van de garde loopt.

Stap 4/ Meng het eimengsel met een spatel door de gesmolten chocolade. zeef de maïzena boven het beslag en spatel ook dit erdoor.

Stap 5/ Vul de ramekins voor ¾ met het beslag. Strijk glad en dek af met plastic folie. Zet minstens 2 uur in de vriezer.

Stap 6/ Verwarm de oven voor op 220° C. Bak de chocolade fondant cakejes 17-20 min. Ze moeten zacht van binnen blijven. Serveer met poedersuiker.

Lekkerder leren koken?

Wil jij je kookkennis verbeteren en lekkerder leren koken? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief die elke maand verschijnt.