Groentebouillonpasta

Met deze variant op het veelzijdige bouillonblokje hoef je nooit meer naar de winkel voor een smaakversterker!

  • 10 min. bereidingstijd

  • -

Groentebouillonpasta

Bekijk hier de receptvideo (2 deel Stap 1/ Maak alle groenten schoon en snijd in stukken. Pureer ze samen met de zongedroogde tomaten, kruiden en zout tot een dikke pasta in de keukenmachine. Stap 2/ Bewaar de pasta in glazen potten. .

Benodigdheden

  • Blender

Ingredienten

  • 100 g wortel
  • 2 bleekselderij stengels
  • 1 kleine venkelknol
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g knolsselderij
  • 50 g zongedroogde tomaatjes
  • 1 bosje basilicum (30 g)
  • 1 bosje bladpeterselie (20 g)
  • 150 g zout

Werkwijze

Bekijk hier de receptvideo (2 deel

Stap 1/ Maak alle groenten schoon en snijd in stukken. Pureer ze samen met de zongedroogde tomaten, kruiden en zout tot een dikke pasta in de keukenmachine.

Stap 2/ Bewaar de pasta in glazen potten.

.

Blijf op de hoogte:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Lekkerder leren koken?

Wil jij je kookkennis verbeteren en lekkerder leren koken? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief die elke maand verschijnt.