Dagelijkse kost

dagelijkse kost

Met de cursus dagelijkse kost wil ik laten zien dat lekker, gezond en gevarieerd eten helemaal niet veel tijd hoeft te kosten. Goed eten is vooral een kwestie van goed plannen. Ook kun je slim gebruik maken van de oven en de snelkookpan. Ze helpen je tijd te besparen. In onderstaande blogs lees je hoe je dat doet.

Dagelijkse kost

Door te koken met seizoensproducten kun je flink besparen op de kosten van je boodschappen. Bovendien komen seizoensproducten van dichtbij en is er minder energie nodig voor het transport. In dit blog vertel ik over de Nederlandse eetcultuur en steek ik de loftrompet over seizoensproducten.

Dagelijkse kost uit de oven

De oven is een ideaal instrument om tijd mee te besparen. Door te koken in de oven hou je je handen vrij om andere nuttige dingen te doen. In dit blog leg ik uit hoe de oven werkt en geef ik een boel ideeën om je hele avondmaaltijd in de oven te bereiden.

De snelkookpan

Net als de oven, is de snelkookpan ideaal om tijd te besparen. Je moet even aan de manier van koken wennen maar zodra je de smaak te pakken hebt wil je niet meer zonder. In dit blog leg ik uit hoe de pan werkt en geef ik je diverse snelle recepten.

Zelf aan de slag

Op de volgende cursuspagina’s vind je per blog diverse recepten. Genoeg inspiratie om zelf snelle en makkelijke maaltijden op tafel te zetten.

Heb je zelf slimme en lekkere dagelijkse kost op tafel gezet? Deel het met ons en plaats een foto in de reacties of op facebook/instagram met daarbij #kokenmetkennis #dagelijksekost

Reactie

Plaats hier uw reactie