Asperges met zalm sous vide

Vacuum (sous vide) koken van asperges en zalm geeft de optimale smaak.

In deze video laat ik je zien hoe je gevacumeerde (sous vide) asperges en zalm bereid. Je hebt hier speciale apparaten voor nodig. Je kunt ze vinden op internet als je zoekt op: sous vide cooker, Roner of sous vide apparaat.

2 Reacties op "Asperges met zalm sous vide"

 • Huub

  7 februari 2019 om 11:00

  Vandaag zag ik een aantal videos en las ik teksten op het gebied van fermenteren op uw website. Ik ben zeer onder de indruk van de heldere instructies. Daarom wil ik u graag een compliment maken en dankzeggen. Afgelopen kerstperiode maakte ik onder leiding van Anyóskám (mijn Hongaarse schoonmoeder, 83 jaar) voor het eerst van mijn leven zuurkool. Natuurlijk hadden wij niet die prachtige zuurkoolpot, ik gebruikte een plastic emmertje, maar het resultaat is nu na een aantal weken heel lekker. Ik wilde meer weten over fermeteren en ontdekte dus uw website. Geweldig, ik wist niet dat er zoveel zo eenvoudig mogelijk is. Hartelijk dank ~ Huub

  • Eke Mariën

   13 februari 2019 om 17:19

   Best Huub, dank voor je compliment! Leuk om te horen.

Reactie

Plaats hier uw reactie

Blijf op de hoogte:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Lekkerder leren koken?

Wil jij je kookkennis verbeteren en lekkerder leren koken? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief die om de week op vrijdag 17.00 uur verschijnt.