5 Reacties op "Intro Koken met Kennis"

 • Vincent Reith

  29 augustus 2023 om 20:40

  Ik ben nieuw lid en ben erg enthousiast. Maar vandaag heb ik de Bolognaise saus uit je boek gemaakt, die zonder meer erg lekker is, maar mij ontgaat ten enen male wat de connectie met Italië is. Mijn vrouw heeft Italien roots en was erg verbaasd. Waarom de naam Bolognaise voor deze saus?

  • Eke Mariën

   31 augustus 2023 om 15:16

   Leuk te horen dat je enthousiast bent over Koken met Kennis. Wat betreft de Bolognesesaus. Volgens mij bestaat er niet één versie van deze saus. Ook in Italië heb je vele verschillende Bolognese sauzen. Ik Gemeenschappelijk hebben ze een basis van vlees en tomaat. Ik geef toe dat de versie op de site afwijkt omdat er baksoda wordt gebruikt. Dat kom je niet tegen in de klassieke versies van de saus. Maar wat betreft de overige ingrediënten zijn er veel overeenkomsten.

 • Ed Langer

  18 augustus 2020 om 11:48

  De homepage van je website beginnen met een taalfout maakt geen goede indruk.
  Er staat: In deze video leg ik uit wat Koken met Kennis inhoud. Het laatste woord moet zijn “inhoudt”

  • Eke Mariën

   18 augustus 2020 om 22:31

   Oeps, inderdaad een grote blunder. Excuus

  • Eke Mariën

   18 augustus 2020 om 22:35

   Slordige fout inderdaad. Excuus

Reactie

Plaats hier uw reactie

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks uitgebreide achtergrondinformatie, recepten, foto’s en video’s. Zo leren we je beter en lekkerder koken.