Webinars vegan trio: Italiaanse klassiekers, Snacks en Streetfood

28 oktober 2020 van 20.00 - 21.30
4 november 2020 van 20.00 - 21.30
11 november 2020 van 20.00 - 21.30

Eén ticket voor 3 online webinars:

Vegan Italiaanse klassiekers
28 oktober
20 – 21.30 uur

Wil je heerlijke Italiaanse recepten leren maken zonder dierlijke ingrediënten?

In dit webinar leer je:
– hoe je op een lekkere manier kaas kunt vervangen in Italiaanse klassiekers
– hoe je verse pasta maakt zonder eieren, zoals gekleurde groentepasta en gevulde ravioli
– smakelijke (pasta)gerechten bereiden, zoals lasagne con verdure al forno, melanzane alla parmigiana, gnocchi di patate, spaghetti carbonara en diverse pesto’s

Tijdens het webinar leer je hoe je dierlijke producten uit typisch Italiaanse gerechten vervangt. We wisselen theorie af met demonstraties van de recepten. Na het webinar ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. We vertellen je ook waar je de ingrediënten voor je pasta’s haalt. Als toetje krijg je een heerlijk recept voor een vegan tiramisu.

Vegan snacks
4 november
20 – 21.30 uur

Gek van snacks maar niet van vlees? Maak binnenkort zelf de vegan versie van je favoriete snacks.

In dit webinar leren we je:
– perfecte kroketten maken, die niet uit elkaar knappen in de frituur
– het geheim van de lekkerste vegandellen
– bitterballen draaien, beter dan die van Van Dobben
– kaassoufflés bakken waarvan de inhoud écht smelt
– hoe je snacks ook geschikt maakt voor de airfryer

In dit online webinar van 1,5 uur leggen Joris en Eke de theorie van deze oer-Hollandse snacks uit en laten we je in demonstraties zien waar je tijdens het koken op moet letten. Met de kennis uit ons webinar kun je vervolgens naar eigen inzicht gaan variëren.

Vegan streetfood
18 november
20 – 21.30 uur

Volg ons webinar vegan streetfood en je eet binnenkort thuis net zo lekker als in Azië op straat.

In dit webinar leren we je:
– zachte bapaobroodjes stomen met hartige vullingen
– de vegan versie van de traditionele lahmacun (Turkse pizza)
– falafel maken waar iedereen van droomt
– zelf pitabroodjes bakken
– de OMG plantaardige versie van banh mi (rijkbelegd Koreaans stokbroodje)

In dit online webinar leggen we je de theorie van dit heerlijke streetfood uit en laten in demonstraties zien waar je tijdens het koken op moet letten. Met de kennis uit ons webinar kun je vervolgens naar eigen inzicht gaan variëren.

Meer weten?
Meer weten over Joris en Eke? Kijk op www.thevegetablechef.nl (Joris Schildknecht) en www.kokenmetkennis.nl (Eke Mariën).

Kosten en inschrijven
Elke los webinar kost € 22,50 maar samen betaal je slechts € 59,00 (€ 8,50 korting!).
Voor elk webinar ontvang je van ons een reader met daarin alle recepten en diverse variatietips. Een week voor aanvang krijg je een link waarmee je je digitaal kunt aanmelden via Zoom.

Voor wie zijn deze webinars?
De workshop is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in vegan koken. Dat zijn professionals – koks, cateraars, receptschrijvers, foodbloggers – die beter vegan willen leren koken. Maar ook geoefende hobbykoks en thuisbakkers die hun repertoire willen uitbreiden met vegan gerechten.

Wie zijn de docenten?
Eke Mariën van www.kokenmetkennis.nl
Joris Schildknecht van www.thevegetablechef.nl

Workshop details

  • Prijs:
    € 49,50 incl. BTW
  • Datum en tijd:
    28 oktober 2020 van 20.00 - 21.30
    4 november 2020 van 20.00 - 21.30
    11 november 2020 van 20.00 - 21.30
  • Locatie:

    Thuis achter je favoriete device (labtop, computer, ipad)

  • Status:
    Plekken beschikbaar

Extra informatie

Vragen over deze workshop?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks uitgebreide achtergrondinformatie, recepten, foto’s en video’s. Zo leren we je beter en lekkerder koken.