Webinar vegan streetfood

11 november 2020 van 20.00 - 21.30

Plantaardig lekkerbekken zonder een spoortje dier? Volg ons webinar vegan streetfood en je eet binnenkort thuis lekkerder dan in Azië op straat!

In dit webinar leren we je:
– zachte bapaobroodjes stomen met hartige vullingen
– de vegan versie van de traditionele Lahmacun (Turkse pizza)
– falafel maken waar iedereen van droomt
– zelf pita broodjes bakken
– de o.m.g. plantaardige versie van Bahn mi (Vietnamees rijk belegd stokbroodje)

In dit online webinar van 1,5 uur leggen Joris (thevegetablechef.nl) en Eke (kokenmetkennis.nl) de theorie van dit heerlijke streetfood uit en laten in demonstraties zien waar je tijdens het koken op moet letten. Met de kennis uit ons webinar kun je vervolgens naar eigen inzicht gaan variëren.

Voor aanvang van het webinar ontvang je van ons per mail een reader met daarin alle recepten en diverse variatietips. Een week voor aanvang krijg je een link waarmee je je digitaal kunt aanmelden via Zoom.

Enthousiast? Koop je ticket voor slechts € 22,50 in onze online ticketshop (via AANMELDEN).

Je kunt dit webinar ook combineren met de webinars vegan Italiaanse klassiekers en vegan Snacks. Totale kosten voor deze drie webinars bedragen dan € 59,00. Je krijgt dan in totaal € 8,50 korting. Kies dan voor het ‘Vegan Trio’ ticket in onze ticketshop.

Voor wie is dit webinar?
De workshop is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in vegan koken. Dat zijn professionals – koks, cateraars, receptschrijvers, foodbloggers – die beter vegan willen leren koken. Maar ook geoefende hobbykoks en thuisbakkers die hun repertoire willen uitbreiden met vegan gerechten.

Wie zijn de docenten?
Eke Mariën van kokenmetkennis.nl
Joris Schildknecht van Thevegetablechef.nl

Workshop details

 • Prijs:
  € 19,50 incl. BTW
 • Datum en tijd:
  11 november 2020 van 20.00 - 21.30
 • Locatie:

  Thuis achter je favoriete device (labtop, computer, ipad)

 • Status:
  Plekken beschikbaar

Extra informatie

Vragen over deze workshop?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken uitgebreide achtergrondinformatie, recepten, foto’s en video’s. Zo leren we je beter en lekkerder koken.