Webinar vegan snacks

4 november 2020 van 20.00 - 21.30

Gek van snacks maar niet van vlees? Leer hoe je je favoriete snacks vegan maakt!
In dit webinar leren we je:
– perfecte kroketten maken, die niet uit elkaar knappen in de frituur
– het geheim van echt lekkere vegandellen
– bitterballen draaien, beter dan die van Van Dobben
– kaassoufflés bakken waarvan de inhoud écht smelt
– hoe je snacks ook geschikt maakt voor de airfryer

In dit online webinar van 1,5 uur leggen Joris en Eke de theorie van deze oer-Hollandse snacks uit en laten we je in demonstraties zien waar je tijdens het koken op moet letten. Met de kennis uit ons webinar kun je vervolgens naar eigen inzicht gaan variëren.

Voor aanvang van het webinar ontvang je van ons per mail een reader met daarin alle recepten en diverse variatietips. Een week voor aanvang krijg je een link waarmee je je digitaal kunt aanmelden via Zoom.

Enthousiast? Koop je ticket voor slechts € 19,50 via onze online ticketshop (link AANMELDEN).

Je kunt dit webinar ook combineren met de webinars vegan Italiaanse klassiekers en vegan Streetfood. Totale kosten voor deze drie webinars bedragen dan € 50. Je krijgt dan in totaal € 8,50 korting. Kies dan voor het trio ticket in onze ticketshop.

Voor wie is dit webinar?
De workshop is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in vegan koken. Dat zijn professionals – koks, cateraars, receptschrijvers, foodbloggers – die beter vegan willen leren koken. Maar ook geoefende hobbykoks en thuisbakkers die hun repertoire willen uitbreiden met vegan gerechten.

Wie zijn de docenten?
Eke Mariën van kokenmetkennis.nl
Joris Schildknecht van Thevegetablechef.nl

Workshop details

  • Prijs:
    € 19,50 inlc. BTW
  • Datum en tijd:
    4 november 2020 van 20.00 - 21.30
  • Locatie:

    Thuis achter je favoriete device (labtop, computer, ipad)

  • Status:
    Plekken beschikbaar

Extra informatie

Vragen over deze workshop?




    Blijf op de hoogte:

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

    Lekkerder leren koken?

    Wil jij je kookkennis verbeteren en lekkerder leren koken? Abonneer je dan hier op de nieuwsbrief die elke maand verschijnt.