Webinar vegan Italiaanse klassiekers

28 oktober 2020 van 20.00 - 21.30

Wil je heerlijke Italiaanse recepten leren maken zonder dierlijke ingrediënten?

In dit webinar leer je:
– hoe je op een lekkere manier kaas kunt vervangen in Italiaanse klassiekers
– hoe je verse pasta maakt zonder eieren, zoals gekleurde groentepasta en gevulde ravioli
– smakelijke (pasta)gerechten bereiden, zoals lasagne con verdure al forno, melanzane alla parmigiana, gnocchi di patate, spaghetti carbonara en diverse pesto’s

Tijdens het webinar leer je hoe je dierlijke producten uit typisch Italiaanse gerechten vervangt. We wisselen theorie af met demonstraties van de recepten. Na het webinar ben je helemaal klaar om zelf aan de slag te gaan. We vertellen je ook waar je de ingrediënten voor je pasta’s haalt. Als toetje krijg je een heerlijk recept voor een vegan tiramisu.

Voor aanvang van het webinar ontvang je van ons per mail een reader met daarin alle recepten en diverse variatietips. Een week voor aanvang krijg je een link waarmee je je digitaal kunt aanmelden via Zoom.

Enthousiast? Koop je ticket voor slechts € 19,50 via onze online ticketshop (via AANMELDEN).

Je kunt dit webinar ook combineren met de webinars vegan Snacks en vegan Streetfood. Totale kosten voor deze drie webinars bedragen dan € 50. Je krijgt dan in totaal € 8,50 korting. Kies dan voor het trio ticket in onze ticketshop.

Voor wie is dit webinar?
De workshop is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in vegan koken. Dat zijn professionals – koks, cateraars, receptschrijvers, foodbloggers – die beter vegan willen leren koken. Maar ook geoefende hobbykoks en thuisbakkers die hun repertoire willen uitbreiden met vegan gerechten.

Wie zijn de docenten?
Eke Mariën van kokenmetkennis.nl
Joris Schildknecht van Thevegetablechef.nl

Workshop details

 • Prijs:
  € 22,50 incl. BTW
 • Datum en tijd:
  28 oktober 2020 van 20.00 - 21.30
 • Locatie:

  Thuis achter je favoriete device (labtop, computer, ipad)

 • Status:
  Plekken beschikbaar

Extra informatie

Vragen over deze workshop?

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Koken met Kennis verklaart op een wetenschappelijke manier wat er in je pannen gebeurt. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks uitgebreide achtergrondinformatie, recepten, foto’s en video’s. Zo leren we je beter en lekkerder koken.