Keukenlab recensies

Het nieuwe boek van Eke Mariën en Jan Groenewold, alias Cook & Chemist. In dit boek  behandelen we de fysische en chemische processen die ten grondslag liggen aan het koken. Lees meer

Recensies
Ik lig mijn vingers erbij af, zowel bij de theorie als bij de recepten, heerlijk! De uitleg over alle basisprocessen van koken, wat fijn om dit nu niet alleen te weten maar ook te begrijpen. Nu kan ik ze meteen echt goed gaan toepassen. De recepten zijn leuk om te maken en sluiten goed aan op de theorie. Hoe leuk om eindelijk eens te snappen wat er tijdens het bereiden gebeurt. Ik zie dit boek echt als een noodzakelijke aanvulling voor in mijn boekenkast en zal het nog regelmatig gebruiken.

Alleen maar positief: goede recepten, praktisch en mooi vormgegeven.

Mooi boek, voor mensen die willen weten wat de processen zijn in het gerecht dat je aan het maken bent.

Prachtig en uitzonderlijk kookboek met een schat aan kennis. Heel goed uitgelegd, en met fijne voorbeeld recepten geïllustreerd. Eigenlijk gek dat mensen die heel veel koken, gewoon thuis zoals ik, zo weinig weten over het hoe en waarom. Je staat echt steviger in je keukenschoenen met dit boek, en het is ook prettig geschreven en mooi vormgegeven. Dikke vette schuimende borrelende heerlijk geurende aanrader!