Bakken met Kennis

Bakken met Kennis

In dit boek Bakken met Kennis leer ik je ‘het waarom’ van het bakken. Veel achtergrondinformatie en 80 heerlijke recepten.

Resensies
Heel goed boek voor bakkers die nou eens echt willen weten waarom het ene baksel zus en het andere baksel zo de oven uit komt. De tip van de pizza/ovensteen..(zie boek) is voor mij de aankoop al meer dan waard. Ook als je gluten of suikervrij wil bakken staan er in het boek vervangers met hun eigenschappen. aantrekkelijke foto’s en recepten. Klassiekers als Bretonse appeltaart maar ook Reuzenkikkererwtenmeringues. Echt erg vernieuwend.

Ik vind het een leuk informatief en leerzaam boek, duidelijker en overzichtelijker dan bijv de boeken van Harold McGee.
Er wordt niet alleen uitgelegd hoe je iets moet doen, maar ook waarom het zo werkt. Ook fijn is een bladzijlintje.

Een fantastisch boek! Ik vind bakken leuk en gebruik liever geen standaard bak mixen en wijk graag van de standaard recepten af.
Dit boek helpt erbij dat nog meer te doen. Het legt heel begrijpelijk uit hoe je met dezelfde basis ingrediënten toch heel verschillende eindresultaten kunt bereiken.
Ook een goed boek voor mensen met bepaalde eisen aan hun voeding. Zo kan iedereen genieten. TOP! Bakken met kennis leidt tot bakken met plezier.
Verwacht geen boek met recepten dat je een klein beetje kennis geeft,maar een boek dat je een schat aan kennis geeft én een aantal kei inspirerende recepten.